Avengers v1 #350-375
uitgegeven door Marvel
Schrijver: Bob Harras
Tekenaar: Steve Epting
Inkter: Tom Palmer
Marvel

Reviewer: Dennis Janssen

Ook al loopt deze serie al meer dan 25 jaar, de laatste tijd zijn de verhalen steeds beter geworden met als rode draad het gevecht tussen de Avengers en Proctor & The Gatherers. Avengers is als een van de weinige series trouw aan de oude Marvel traditie (samen met Thunderstrike).

Dit houdt in dat er een goed verhaal wordt verteld met passende tekeningen. Avengers is het voorbeeld van een goede superhelden comic. Verwacht geen diepgang als bij The Sandman of flashy tekeningen als bij Image maar gewoon een goed verhaal.

Het team van Bob Harras, Steve Epting en Tom Palmer houdt het nu al een tijdje vol op deze titel en heeft zodoende dus de kans gehad om hun stempel op deze serie te drukken. Als ze op deze voet door kunnen blijven gaan kan dit team volgens mij verhalen maken die de twee (naar mijn mening) beste Avengers verhalen, Korvac Saga en Kree/Skrull War, naar de kroon kunnen steken. Probeer deze titel eens uit. Ik weet zeker dat de meesten er in ieder geval voor een tijdje aan vast zullen zitten. Oh ja, toch nog een kritische kanttekening. Ik vind dat de Avengers hun leren jacks zo snel mogelijk moeten dumpen. Misschien kunnen de Fantastic Four ze in de negatieve zone gooien, dan zijn wij er vanaf.

Home ] Artikelen ] English ] Reviews ] Tekeningen ] De verschenen nummers van de 'Nuff Said ] Links ] Interviews ] Info ] Figuren ]