Incredible Hulk: Future Imperfect (1992)
uitgegeven door Marvel
Schrijver: Peter David
Tekenaar: George Perez
Marvel.gif (1731 bytes)

Reviewer: Frank Rikkers

Geschreven door de man die ook de lopende serie van de Hulk heeft grootgemaakt. Het verhaal speelt zich 100 jaar in de toekomst af. Door onbekenden wordt de Hulk 100 jaar in de toekomst verplaatst. Hij raakt hier in conflict met de absolute heerser van die tijd, een grote groene kerel die de Maestro wordt genoemd. Deze Maestro blijkt uit zijn tijd te komen, hij vertelt de Hulk dat men alles zal afnemen, wat hij lief heeft. De Maestro is sterker dan de Hulk, maar deze weet hem door een list toch te verslaan.

Dat het gebeuren een enorme invloed op hem heeft gehad is in de reguliere serie af en toe te merken (bv. als de Hulk zijn psychiater bezoekt). Het verhaal is ook al herdrukt en nog steeds te koop in de beter comic winkels. Voor degenen die recentelijk met de Hulk begonnen zijn is dit verhaal eigenlijk een must. (Voor de mensen die de Hulk niet volgen wil ik alleen even zeggen dat ze een geweldige comic missen, die met kop en schouders boven de middelmaat uitsteekt).

Home ] Artikelen ] English ] Reviews ] Tekeningen ] De verschenen nummers van de 'Nuff Said ] Links ] Interviews ] Info ] Figuren ]